Takfornying: Er det bare tull?

Helt siden 2013 har vi i Takfornying AS fornyet flere tusen tak i Norge. Siden da har vi også irritert taktekkere, leverandører av takstein, snekkere og andre yrkesgrupper som tidligere tjente gode raske penger på å skifte hele tak når problemet ofte bare var kosmetisk slitasje på overflaten. Våre selgere møter ofte holdninger som helt klart kommer fra denne yrkesgruppen. Selv om vi villig stiller opp når media ønsker det er det oftest «dette er svindel» vinkelen som får overskriftene. Tusenvis av kunder kan ikke ta feil. Vi er kommet for å bli og vi jobber hver dag med å fornye flere tak for fornøyde kunder.

Det vi dessverre hver sesong opplever er at det dukker opp useriøse selskaper som misbruker vårt navn, vår produkttekst og vår merkevare for å selge takfornying til en rimeligere pris. Når du har bestemt deg får å utføre takfornying bør du sjekke at tilbudet kommer fra oss. Er prisen for god til å være sant er du nok utsatt for svindel. Ta kontakt med oss, send oss gjerne kopi av det skriftlige tilbudet så kan vi bekrefte at det er riktig.

Vår framgangsmåte er å dyprense og impregnere taksteinen. Så blir det påført maling i ønsket farve. Kunden vil alltid ha tilgang til dokumentasjonen på produktene vi bruker. Alle våre utførende følger selvfølgelig alle HMS lover og regler som gjelder for arbeid i høyden.

Hvis du ønsker å lese negative artikler om oss kan du du finne de her:

Andre nyheter

Takfornying ryddet opp: – Nå holder taket i 20 år til

Da Milan skulle fornye taket sitt, fikk han smertelig erfare hvor galt det kan gå med uprofesjonelle aktører. Heldigvis ryddet Takfornying opp og fikk det 20 år gamle taket til å skinne. – Nå ser det helt nytt ut, sier han.

Vasking og impregnering av tegelstein på Borre Golfklubb

Vasking og impregnering av tegelstein på klubbhuset og driftsbygget til vår samarbeidspartner Borre Golfklubb.

Se hvor fint taket er fem år etter takfornying!

Dette taket fikk takfornying for fem år siden, og er like fint og flott i dag. Du kan selv besøke huset i Østersveien 5 i Tønsberg for å se resultatet.