Se hvor fint taket er fem år etter takfornying!

Dette taket fikk takfornying for fem år siden, og er like fint og flott i dag.

Du kan selv besøke huset i Østersveien 5 i Tønsberg for å se resultatet.

Takfornying AS er en stor aktør på fornying av alle typer tak. Vi starter med en befaring hvor taket kontrolleres for skader og brudd. Deretter rengjøres taket for mose, alger og annen skitt. Så impregneres taket for deretter å avslutte med sprøytemaling av taket i den fargen du ønsker. Til sammen bruker våre profesjonelle team to dager på jobben, da er taket så godt som nytt. Tak er i seg selv vedligeholdsfritt, men norske årstider med ekstremvær betyr gjerne slitasje over tid. Ved å rengjøre, impregnere og sprøytemale taket øker vi levetiden på taket med mange år. For å kunne være best i landet krever det også at vi hele tiden bruker de beste produktene. Vår utviklingsavdeling bruker mye tid på å tilegne seg ny kunnskap som gjør at vi kan gjøre jobben enda bedre. Vi bruker en egenutviklet taksteinmaling fra den nederlandske produsenten Drywood. Du kan lese mer på www.drywwod.n0. Vi bruker så gode produkter av vi kan gi 10 års produktgaranti på våre prosjekter!

Andre nyheter

Takfornying ryddet opp: – Nå holder taket i 20 år til

Da Milan skulle fornye taket sitt, fikk han smertelig erfare hvor galt det kan gå med uprofesjonelle aktører. Heldigvis ryddet Takfornying opp og fikk det 20 år gamle taket til å skinne. – Nå ser det helt nytt ut, sier han.

Takfornying: Er det bare tull?

Helt siden 2013 har vi i Takfornying AS fornyet flere tusen tak i Norge. Siden da har vi også irritert taktekkere, leverandører av takstein, snekkere og andre yrkesgrupper som tidligere tjente gode raske penger på å skifte hele tak når problemet ofte bare var kosmetisk slitasje på overflaten

Vasking og impregnering av tegelstein på Borre Golfklubb

Vasking og impregnering av tegelstein på klubbhuset og driftsbygget til vår samarbeidspartner Borre Golfklubb.