Hovedkontoret til Takfornying AS befinner seg i Vestskogen på Nøtterøy, der selskapet ble etablert i 2014. Spoler vi fram i tid, har Takfornying AS utviklet seg fra 1 til over 100 ansatte, og vi fortsetter å vokse. I løpet av året 2020, forventer vi en utvidelse av kjeden med over 200 ansatte og storsatsing av Takfornying i både England og Sverige. Det er en spennenende tid i vente!

For øyeblikket har Takfornying 25 avdelinger på landsbasis, og vi jobber stadig med å tilknytte oss nye partnere. Men ikke vær bekymret, selv om vi er spredt rundt i landet, er hver og en kundes behov og ønske verdsatt. Ringer du inn til hovedkontoret, enten etter ønske om en gratis og uforpliktende befaring, eller sitter med andre relevante spørsmål, vil du bli møtt med blide stemmer som vil hjelpe deg med din forespørsel. Våre administrasjonsledere yter sitt aller beste for at kunden skal bli lagt inn i vårt system, fordelt til riktig prosjektleder og partner så de blir ivaretatt og fornøyde med jobben de ønsker utført. Videre blir kunden kontaktet av en av våre dyktige prosjektledere som vil utføre en gratis og uforpliktende befaring hos deg. Da blir taket sjekket over, målt og du vil få svar på alle spørsmål du måtte undre på når det gjelder Takfornying. Deretter vil du få et uforpliktende pristilbud, og dersom du takker ja, vil prosessen av ditt nye tak være i gang for fullt! 

Her i Takfornying er vi iherdig opptatt av et godt arbeidsmiljø med fokus på trivsel og god kommunikasjon. Enten du jobber i administrerende, selger prosjekter eller utfører fysisk jobb på tak eller i butikk, blir alle verdsatt og tatt like godt vare på. Det skal være gøy å dra på jobb og kjeden består av positive og løsningsorienterte ansatte som jobber hardt for å tilfredsstille kundens ønske på best mulig måte. Vi vil at du som kunde skal sitte igjen med et positivt inntrykk etter å ha vært i kontakt eller samarbeidet med oss, og vi har troa på at god kundeservice kommer må starte innerst ved kjernen!